Aktuellt

I uppslaget med Trafikmagasinet

Lär dig om Trafikmagasinet och hur LUPNUMBER® revolutionerar transportindustrin med säkrare och effektivare logistiklösningar.


Trafikmagasinet

När man nämner Trafikmagasinet för många tankarna till SVTs gamla motor- och trafikprogram. Men personer inom logistikbranschen känner givetvis till tidskriften Trafikmagasinet som bevakar hela transportbranschen: sjöfart, järnväg, tung trafik, personbilar, flyg, logistik, lager med mera.

Eftersom tidningen är rikstäckande och når nyckelpersoner inom näringslivet som vill vara informerade om trafik- och transportlösningar har vi på LUP Technologies valt att annonsera med en helsidesannons i magasinet. Detta med förhoppningen att beslutsfattare, men även chaufförer, ska inse fördelarna med LUPNUMBER®. Målet för oss är att skapa en säkrare, smartare logistik och då behöver alla parter samarbeta. Med LUPNUMBER® förväntar vi oss att uppfylla det och skapa en ny standard för fraktinformation.

Liknande inlägg

Hur kan LUP stödja din anläggning?

Ta reda på varför företag som Scania, SSAB och Nouryon använder LUPNUMBER för att hantera sin logistik på sina anläggningar. Fyll i formuläret för att se hur vår mjukvara fungerar.